BON LIBRARY

Back

SOUFFLE PANCAKE WITH SALTED CHEESE CREAM

There’s nothing quite comparable to souffle pancakes to dessert lovers. Plus, it’s not that hard to make, and all you need is good savoury cream cheese. Think Boncafé Salted Cheese Cap Powder—the subtle savoury flavor is a lovely compliment to the sweetness of the pancake. Add a refreshing twist to the bites with some fresh, tangy fruits, and you get a simple yet perfect dessert.

Pancake Ingredients

Egg Yolks 2 egg yolks
Cake Flour 35 g.
Vanilla Flavoring ¾ tsp.
Baking Powder ¾ tsp.
Fresh Milk 20 g.
Egg White 2 egg whites
Sugar 45 g.

Pancake Method

Cream Cheese Ingredients

Boncafé Salted Cheese Cap Powder 2 tbsp.
Whipping Cream (cold) 75 g.
Icing Powder 25 g.

Cream Cheese Method

สินค้าที่เกี่ยวข้อง

Nama Chocolate

Nama Chocolate Nama chocolate or fresh chocolate is a Japanese-style dessert loved by many and a perfect souvenir from Japan. These soft, creamy bite-sized delights

Taiwan Milk Tea Caramel Custard Pudding

Taiwan Milk Tea Caramel Custard Pudding คัสตาร์ด พุดดิ้งง่ายๆ สไตล์ไต้หวัน อยู่บ้านก็ทำได้ กับเมนู คาราเมล คัสตาร์ด พุดดิ้ง เพียงแค่นำส่วนผสมมาผสมเข้าด้วยกันเพิ่มความอร่อยด้วยชานมสไตล์ไต้หวัน แล้วนำไปนึ่งราดด้วยคาราเมลด้านบน ปิดท้ายด้วยเจลลี่กาแฟ ก็ได้เมนูทานเล่นง่ายๆ พร้อมเสิร์ฟ ส่วนผสม ขั้นตอนการเตรียมคาราเมล น้ำตาลทราย 80 กรัม น้ำ

Basque Burnt Cheesecake

Basque Burnt Cheesecake     The Basque Burnt Cheesecake—a popular treat that can be found in every bakery today. Even for baking novices, it is

Close Menu
×

Cart

Subscription

ลงทะเบียนเพื่อรับนิตยสาร bitter/sweet รูปแบบ e-magazine

รับข่าวสารโปรโมชั่นและอัพเดทกิจกรรมพิเศษจาก บอนกาแฟ ก่อนใคร

    ชื่อ-นามสกุล *

    อีเมล *

    รูปแบบการใช้งาน *

    [recaptcha]