BON LIBRARY

Back

Basque Burnt Cheesecake

    The Basque Burnt Cheesecake—a popular treat that can be found in every bakery today. Even for baking novices, it is almost always one of the first go-to recipe nowadays. And just as the name suggests, this cheesecake originated from San Sebastian of the Spanish Basque Country, hence its moniker, the Basque Burnt Cheesecake.
    The recipe and the methods are simple and easy, especially at the aid of Boncafé Milky Sauce to provide a rich and smooth flavour to make anyone want to bask in your Basque Cheesecake.

Ingredients

Boncafé Milky Sauce 75 g.
Soft Cream Cheese 350 g.
Whipping Cream 50 g.
Sugar 50 g.
Cornstarch 15 g.
Eggs 2 eggs
Vanilla Extract 1/2 tsp.

Method

สินค้าที่เกี่ยวข้อง

Basque Burnt Cheesecake

Basque Burnt Cheesecake     The Basque Burnt Cheesecake—a popular treat that can be found in every bakery today. Even for baking novices, it is

Taiwan Milk Tea Caramel Custard Pudding

Taiwan Milk Tea Caramel Custard Pudding คัสตาร์ด พุดดิ้งง่ายๆ สไตล์ไต้หวัน อยู่บ้านก็ทำได้ กับเมนู คาราเมล คัสตาร์ด พุดดิ้ง เพียงแค่นำส่วนผสมมาผสมเข้าด้วยกันเพิ่มความอร่อยด้วยชานมสไตล์ไต้หวัน แล้วนำไปนึ่งราดด้วยคาราเมลด้านบน ปิดท้ายด้วยเจลลี่กาแฟ ก็ได้เมนูทานเล่นง่ายๆ พร้อมเสิร์ฟ ส่วนผสม ขั้นตอนการเตรียมคาราเมล น้ำตาลทราย 80 กรัม น้ำ

Nama Chocolate

Nama Chocolate Nama chocolate or fresh chocolate is a Japanese-style dessert loved by many and a perfect souvenir from Japan. These soft, creamy bite-sized delights

Close Menu
×

Cart

Subscription

ลงทะเบียนเพื่อรับนิตยสาร bitter/sweet รูปแบบ e-magazine

รับข่าวสารโปรโมชั่นและอัพเดทกิจกรรมพิเศษจาก บอนกาแฟ ก่อนใคร

    ชื่อ-นามสกุล *

    อีเมล *

    รูปแบบการใช้งาน *

    [recaptcha]